0142 - 330 47info@maritacarlborgolsson.se

Guldsmed i Mjölby

Guldsmed i Mjölby

Alla som är intresserade av att få hjälp av en guldsmed i Mjölby är varmt välkomna till mig, Eva Marita Carlsborg-Olsson, som driver denna ateljén, Ateljé Tita Carlborg, som vänder sig till alla som behöver smycken. Jag har arbetat som guldsmed i många år och förutom att arbeta i Sverige har jag även gjort jobb utomlands. Detta har givit mig fördelen att många kunder utomlands har beställt guldsmycken och smycken av andra ädelmetaller av mig. Jag berättar gärna mera om hur jag arbetar och hur just du kan få hjälp av mig, när du vill erhålla snygga, eleganta och tjusiga smycken till bra priser.

Erhållna stipendier

Jag, Eva Marita Carlborg-Olsson, som driver och äger denna ateljé har erhållit ett stort antal stipendier av olika art.

 

 • 2009 : hederspris ”Suddenly, wearable art”
 • 2005 : stipendium, Harald Runnels stiftelse, Tranås
 • 2004 : Boxholms kommuns kulturstipendie
 • 1995: frimurarlogen, Den nordiska första S:t Johannis Logens jubel-fond
 • 1994: Konstnärsnämndens stipendium
 • 1987 – 1988: Konstnärsnämndens arbetsbidrag
 • 1985: Konstnärsnämndens arbetsbidrag
 • 1980: Östergötlands läns landstings kulturstipendium
 • 1974: Konstnärsnämndens stipendium
 • 1972: Liljesonska stiftelsens stipendium

Jag har även genomfört några offentliga arbeten, som jag är mycket stolt över.

 • 2001: offerskål, Nävelsjö kyrka, Vetlanda
 • 1987: dopkanna, Nävelsjö kyrka, Vetlanda
 • 1985: dopkanna, Torpa kyrka, Tranås
 • 1974: nattvardskalk, patén, Tunabergs kyra, Nyköping
 • 1972: vaser, ljusstakar, Blåviks kyrka, Blåvik

Vill du veta mera?

Om du vill veta mera om hur jag arbetar och hur jag kan hjälpa just dig, som är i behov av hjälp av en guldsmed i Mjölby, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig via telefon, mejl eller via kontaktformuläret. Du kan även komma på besök till ateljén. Om du gör detta kan du även få inspiration på tidigare arbeten som jag har genomfört och som finns till försäljning. Jag ser verkligen fram emot att tillverka och formge det smycke som du vill erhålla. Jag vill kunna vara den första guldsmed, som du kontaktar om du behöver hjälp med att erhålla smycken i Mjölby.