0142 - 330 47info@maritacarlborgolsson.se

Guldsmed i Tranås

En guldsmed i Tranås

Om du är intresserad av guld och glitter, samt vill ha hjälp av en guldsmed i Tranås, så är Ateljé Tita Carlborg ett mycket förträffligt val. Jag vänder mig till alla och jag tillverkar och formger de allra flesta typer av smycken. En bra anledning att anlita mig är om man skall ingå ett giftermål eller en förlovning. Jag kan då göra unika och personliga vigsel- eller förlovningsringar. Jag har arbetat med de flesta ädelmetaller, men guld och silver är de metaller som de flesta av mina kunder är intresserade av. Det är också dessa metaller som jag kan bäst.

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert för de smycken och det arbete som du vill ha hjälp med att tillverka och att formge. En stor fördel med att begära en offert är att man i lugn och ro kan begrunda huruvida man vill beställa det som offerten anger. Man slipper på så vis att i all hast bestämma sig för, huruvida man vill beställa ett smycke av guld eller i någon annan ädelmetall av mig. Det är självfallet alltid fullständigt kostnadsfritt att begära en offert av mig. Om du har några frågor kring detta, så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av att eventuellt anlita mig som guldsmed, så kan du höra av dig till mig. Det går även bra att besöka ateljén. Om man gör detta, så kan jag måhända ge bättre råd och det blir mer personligt så att säga. Jag ser verkligen fram emot att kunna tillverka det smycke eller de smycken som du är intresserad av att erhålla. Jag har som sagt en väldigt omfattande kompetens och en mångårig erfarenhet inom denna bransch.